Juhlatila Lempäälässä

Vuokrausehdot

Varaus-, maksu- ja peruutusehdot

Suuntiman juhla- ja kokoustila on sekä yksityisten että yritysten varattavissa. Varauksen tekijän pitää olla vähintään 18-vuotias. Varaus varmistuu kun varaus on varmistettu Suuntiman ja asiakkaan välillä erillisillä sähköposteilla. Varauksen varmistuttua asiakas hyväksyy  varaus- ja sopimusehdot.

Juhlatilan varausmaksu on 100 € ja se maksetaan varauksen yhteydessä. Mikäli varaus peruuntuu asiakkaan toimesta, maksua ei palauteta. Juhlatilan varaushinta tulee olla maksettuna kokonaisuudessaan 2 viikkoa ennen tapahtumaa, tämän jälkeen varausta ei voi enää peruuttaa. Mahdolliset peruutukset tulee tehdä sähköpostilla osoitteeseen varaa(at)juhlatilalempaala.fi. Asiakkaan matkavakuutus saattaa kattaa tilavarauksen peruuntumisesta aiheutuvat kustannukset mm. sairaustapauksissa.

Suuntima pidättää oikeuden hintojen muutoksiin. Suuntima voi perua tai muuttaa tehtyjä varauksia mikäli kyseessä on ylivoimainen este (force majeure).

Tilojen käyttö

Juhlatila on käytettävissä varattuna päivänä klo 10-24, ellei toisin ole sovittu. Maksimissaan kolmen tunnin tilaisuuksista (sis. järjestelyaika) voidaan sopia erikseen hinta. Asiakkaan vastuulla on huomioida varauksen yhteydessä vuokrausaikaan sisältyvä valmistautumis-/järjestelyaika. 

Juhlissa ei saa polttaa kynttilöitä, mutta asiakas voi hyödyntää LED-tuikkuja ja tilasta löytyviä tunnelma/koristevaloja. Nuotiopaikkaa ei voi käyttää metsäpalovaroituksen aikana. Juhlien loppuessa vuokraaja huolehtii ikkunat ja ovet lukkoon sekä sammuttaa saunan, valot ja musiikin tabletilta. 

Tilossa olevien laitteiden ja tarvikkeiden kunto ja toimivuus on aina testattu Suuntiman toimesta ennen vuokrausajankohtaa. Mitään irtaimistoa, laitteita tai tarvikkeita ei saa viedä pois tiloista. Suuntima ei vastaa asiakkaan tuomien ja Suuntiman laitteisiin kytkettyjen laitteiden yhteensopivuusongelmista tai toimimattomuudesta, mutta auttaa tarvittaessa ongelmatilanteiden selvittämisessä. Suuntiman LED-TV tukee HDMI-liitännän lisäksi langattomia Apple AirPlay ja Google Chromecast -ominaisuuksia. Suuntiman AudioPro -kaiuttimet on yhdistetty tilassa olevaan tablet-laitteeseen, jonka kautta on mahdollista toistaa musiikkia. Myös oman älypuhelimen liittäminen kaiuttimiin on mahdollista. Juhlissa mahdollisesti esiintyvä bändi tuo aina mukanaan omat äänentoistolaitteensa.

Porealtaan ja saunan käyttö

Vuokraajan / asiakkaan tulee huomioida saunatiloissa, porealtaassa hyvä hygienia. Porealtaan käyttö peseytymättä on kiellettyä. Ennen porealtaan käyttöä ei suositella pesuaineiden käyttöä, vaan kunnollinen vesipesu riittää. Talviaikaan suosittelemme porealtaan käytön yhteydessä päähineen ja sandaalien mukaan ottamista. Porealtaassa on suodatinjärjestelmä ja siinä käytetään allaskemikaaleja (kloori, puhdistus).

Porealtaan vettä mitataan tasaisin väliajoin veden laadun ja hygieenisyyden varmistamiseksi. Porealtaan ja käytössä on noudatettava huolellisuutta, eikä porealtaan vettä saa liata. Mikäli asiakas tai tilaisuuteen osallistujat aiheuttavat huolimattomuudella tai välinpitämättömyydellä porealtaan veden likaantumisen käyttökelvottomaksi (porealtaaseen kuulumattomat aineet), on Suuntimalla mahdollisuus veloittaa porealtaan tyhjentämisestä, puhdistamisesta ja uudelleen täyttämisestä 150 € siivous- ja täyttömaksu. Mikäli vuokraajan tai tilaisuuteen osallistujan toiminnan johdosta porealtaan suodatusjärjestelmä joudutaan puhdistamaan perusteellisesti tai purkamaan, on Suuntimalla oikeus veloittaa puhdistus- ja korjausmaksu, jonka suuruus on 300 €.

Siivous

Tilojen siivous (lattioiden imurointi ja pesu, pöytien pyyhintä ja wc-, saunatilojen ja pöytäliinojen pesu) kuuluu vuokrauksen hintaan. Asiakas huolehtii lopuksi mahdolliset vuokratut astiat tarjoilupöydille ja roskat roskiin (tarvittaessa ulos, kuten myös mahdolliset pullot/tölkit).  Suuntima voi periä erillisen siivousmaksun, mikäli asiakas / varaaja / ryhmä on aiheuttanut tiloissa suurempaa siivousta vaativaa likaa tai vaurioittanut tilan kalusteita tai pintamateriaaleja huolimattomuudella. Siivousmaksu on 100 €, mutta mikäli kustannuksia syntyisi enemmän, Suuntima neuvottelee siivouskustannuksista asiakkaan kanssa erikseen. Suuntima edellyttää, että tilat ovat järjestetyn tilaisuuden jäljiltä tilaisuutta edeltäneessä kunnossa.

Jos tiloissa on sotkettu erityisen paljon tai vuokrauksen yhteydessä on rikottu tai muuten vaurioitettu laitteita, kalusteita tai tilan pintamateriaaleja, asiakas on velvollinen korvaamaan vastaavat laitteet / tarvikkeet tai vastaamaan korjauksesta aiheutuneet kustannukset.

Pitopalvelut ja tarjoilu

Suuntimalla on pitopalveluita yhteistyökumppaneina. Asiakas on itse yhteydessä pitopalveluun tarjoiluihin liittyvissä asioissa ja sopii ruokien tuomisen/asioiden noudosta. Asiakas vastaa osallistujien mahdollisten allergioiden ja ruoka-ainerajoitusten ilmoittamisesta pitopalveluun varauksen yhteydessä.

Häiriötilanteet

Tilat on mitoitettu 20:lle, mutta juhlien ajan tiloissa ja ympäristössä voi oleskella useampikin henkilö. Vuokrattaessa sovitaan enimmäishenkilömäärä, jota ei voi vuokrauksen yhteydessä ylittää. Tilan vuokraaja vastaa mahdollisesti lain mukaan tarvittavista järjestys- tai turvahenkilöistä. Mikäli asiakas tai varaukseen osallistuva ryhmä aiheuttaa häiriötä muille asiakkaille tai lähiympäristölle, Suuntimalla on oikeus purkaa kokous-, juhla- tai vuokraussopimus yhden huomautuksen jälkeen. Häiriöstä tai vahingoista aiheutuneet toimenpiteet ja kulut laskutetaan asiakkaalta todellisten kertyneiden kustannusten mukaan.

Alkoholi, tupakointi ja huumausaineet

Alkoholijuomien käyttö on sallittua  ja asiakkaan vastuulla on varmistaa kaikkien osallistujien asiallinen käytös. Suuntimalla ei ole anniskeluoikeuksia, mikä tarkoittaa, että tiloissa ei myydä alkoholia, mutta mahdollistaa myös asiakkaalle omien alkoholituotteiden tuomisen järjestettävään tilaisuuteen.

Tupakointi on kielletty sisätiloissa, terassilla ja porealtaassa. Tupakointi on sallittu ulkona sille merkityllä paikalla talon päädyssä saunan kulmalla. Huumausaineiden käyttö Suuntiman tiloissa on ehdottomasti kielletty.

Huomautukset ja valitukset

Kaikki vuokrattuihin tiloihin, laitteisiin ja varustukseen liittyvät huomautukset  ja valitukset on tehtävä välittömästi, asiakkaan ne huomattua, suoraan tilan vuokranantajalle. Jälkikäteen ilmoitetuista ongelmista ei myönnetä hyvityksiä.