Juhlatila Tampereen kupeessa - Lempäälän Kuljussa

Vain 12 minuuttia Tampereen keskustasta

Varaa erilainen tila – Etsitkö tilaa juhlille, kokoukselle tai koulutukselle?

Toteutimme Lempäälän Kuljuun vuonna 2022 täysin uuden pientalon, joka suunniteltiin alusta alkaen useita erilaisia käyttötarkoituksia, juhlia, kokouksia, koulutuksia ja ryhmävalmennuksia varten. Kutsumme sitä Suuntiman Hyvinvointistudioksi. Studiossa on noin 70 neliömetrin (7 m x 10 m) kokoinen suurempi tila, jonka yhteydessä on pukuhuone, pesuhuone 2 suihkulla, sauna ja wc.

Tilassa toimii Suuntima -niminen lempääläläinen hyvinvointialan yritys, ja järjestää henkilökohtaisia valmennuksia sekä erilaisia ryhmävalmennuksia, kuten pilatesta, joogaa, kehonhuoltoa ja paljon muuta. Kuitenkin alusta saakka ajatuksena on ollut myös luoda tila, jossa voi järjestää erilaisia kokoontumisia, aktiviteetteja ja illanviettoja ystäville, sukulaisille tai muille ryhmille.

Tila on käytettävissä sopimuksen mukaan aamusta aina yöhön saakka. Huomioithan, että kiinteistö sijaitsee omakotitaloalueella, joten melua pitää rajoittaa klo 23 jälkeen.

Mikä tekee Suuntiman tilasta erilaisen juhlatilan?

Moni Suuntiman ryhmäliikuntaan ja valmennuksiin tullut tai tilaa vuokrannut kommentoi, että tilassa on todella hyvä energia. Siihen vaikuttavat sekä rakennus- ja sisustusmateriaalit että suurelle terassille ja metsään päin avautuvat ikkunat. Kesäisin ikkunoista on mukava katsella vihreää koivu- ja kuusimetsää, ja talvisin ikkunoista avautuu tunnelmallinen luminen talvimaisema. Tila on suunniteltu siten, että se on samaan aikaan kotoisa, mutta tarjoaa modernit ja muokkautuvat kalusteet ja kokonaisuuden, jossa on miellyttävä viettää aikaa.